Installatietechnieken

Installatietechnieken kunnen vele onderwerpen bevatten. Van Kessel Yachting heeft de kennis en ervaring om al uw installaties te monteren, te vervangen of te repareren. Door kennis van de binnenvaart en de ervaring met nieuwbouwprojecten weten we welke installaties er aan boord zijn. Of het nu gaat om elektrische - installaties, schroefasinstallaties, generatorsets en ga zo maar door, indien u een probleem of een wens heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn officieel dealer van Victron, Allpa, Semco, Holland Nautic, Technautic, Plastimo, Bellship, Exalto, Waeco, Lankhorst Taselaar, Sidepower enz. Kortom van veel grote en bekende groothandels of leveranciers in de watersport.

Elektrische installaties

Dit onderwerp zal op menig steiger aan de orde van de dag zijn. Het is een complex en belangrijk onderdeel dat volledig is geïntegreerd in uw boot. Accu's, laders, omvormers, generators, scheidingstrafo's, dynamo's kunnen slechts enkele onderdelen van het systeem zijn.

Een welbekend fenomeen is, sinds de opkomst van de Senseo, dat de generator gestart moet worden om koffie te kunnen zetten. Enkele andere problemen/tekortkomingen zijn: elektrolyse, storingen in gevoelige apparaten, het minder lang zonder walspanning uithouden dan eerder, accu's te snel "leeg" enz. Voor elk probleem is een oplossing. Voor vragen of een verhelderende offerte; neem vrijblijvend contact  met ons op.

Schroefasinstallaties - roerinstallaties

Een van de belangrijkste installaties aan boord is de schroefasinstallatie. Veel voorkomende problemen zijn: water komt in de boot of er is sprake van trillingen. Nogmaals: er is voor elk probleem een oplossing. Dus ook als het gaat om dit onderwerp bent u bij Van Kessel Yachting aan het juiste adres.

 

Meer informatie of vrijblijvend advies? Neem contact op!