Over ons

BETROUWBAAR EN SOLIDE FAMILIEBEDRIJF

Van Kessel Yachting heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld als deskundig, betrouwbaar en "meedenkend" verkoper van uw schip. Deze "bemiddeling", meestal vanuit de eigen showroom of vanaf het eigen verkoopterrein, bespaart u veel kopzorgen. Van Kesel Yachting maakt uw jacht optimaal verkoop klaar en draagt hem na verkoop "key-ready" over aan de nieuwe eigenaar. Vele relaties hebben de afgelopen jaren kennis gemaakt met deze gedegen en succesvolle aanpak. Van Kessel Yachting is trots op zijn aansprekende verkoopresultaten.

HOOGWAARDIGE WINTERSTALLING

Van Kessel Yachting beschikt over zo'n 2500 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte. De verwarmde hallen zijn mooi, altijd brandschoon en daarmee uitermate geschikt voor winterstalling. Klanten die hun kostbare bezit op een perfecte locatie, gegarandeerd vorstvrij, willen laten overwinteren, zijn hier aan het juiste adres. Daarnaast beschikt van Kessel Yachting over een verhard en veilig omheind buitenterrein van 3500 m2, welke gebruikt wordt als buiten winterstalling.

VEELZIJDIGE ACTIVITEITEN

 Naast deze veelzijdige diensten en activiteiten kan van Kessel Yachting natuurlijk ook alle benodigde materialen en producten leveren voor de watersport. Zo is van Kessel Yachting exclusief dealer van Semco; toonaangevend voor het reinigen en conserveren van teak(dekken). Van Kessel Yachting heeft contact met alle bekende levereranciers en groothandelsbedrijven op watersportgebied.

DUURZAME KLANTENKRING

Kwaliteit, netheid, vakkundigheid, veelzijdigheid en optimale service. Dat zijn de kernwoorden die van Kessel Yachting een trouwe en duurzame klantenkring hebben opgeleverd. U bent van harte welkom voor een rondleiding, of een verhelderend gesprek. Belt u even vooraf? De koffie staat klaar!

Meer informatie of vrijblijvend advies? Neem contact op!