Schilderwerkzaamheden

Van Kessel Yachting staat bekend om zijn deskundige en kwalitatief hoogwaardige schilderwerkzaamheden. Het compromisloos gebruik van de allerbeste materialen heeft er, samen met een brede vakkennis en ervaring van meer dan 15 jaar, voor gezorgd dat van Kessel Yachting een uitstekende reputatie op dit gebied heeft opgebouwd.

Het maakt niet uit van welk materiaal uw boot gemaakt is of om welk deel van uw boot het gaat. Boven of onder de waterlijn, binnen of buiten, hout of staal, aluminium of polyester. Er is altijd een oplossing.

Op deze pagina vindt u foto's van slechts enkele van de vele projecten die wij de afgelopen jaren mochten realiseren.

UW BOOT, UW WENSEN.

Iedere boot is uniek en iedere eigenaar heeft zijn eigen budgetaire ruimte. Daarom zal er ook altijd een oplossing op maat zijn. Bent u zelf erg handig? Dan kan er in overleg gekeken worden naar een oplossing in samenwerking met Van Kessel Yachting.

Naast professioneel advies kunt u voor alle bijbehorende producten terecht bij Van Kessel Yachting.

Geeft u de voorkeur aan het volledig uit handen geven van de werkzaamheden aan een ervaren specialist? Dan zult u ontdekken dat uw schip bij van Kessel Yachting in zeer goede handen is. Vele schilder-projecten, van klein tot groot, mocht van Kessel Yachting in de afgelopen jaren realiseren. Vele tevreden relaties uit Nederland, Duitsland, België en zelfs Zwitserland waren het gevolg. 

 Voor vragen of een verhelderende offerte; neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Meer informatie of vrijblijvend advies? Neem contact op!