Yachtservice

Diensten

Een boeg- of hekschroef is een uiterst handig hulpmiddel om te kunnen manoevreren in lastige situaties. Bij juiste inbouw, wordt het een effectief en comfortabel instrument.

Effectief omdat:

  • we werken met de beste materialen (o.a. de boeg- hekschroef van Sidepower).
  • we een zo klein mogelijke elektromotor met een zo groot mogelijk effect inbouwen.
  • dit…

De botenlift is een belangrijk onderdeel van de werf. Dagelijks worden er boten gehesen tot maximaal 30 ton met veilige apparatuur welke ieder jaar gekeurd wordt. De bijbehorende afspuitplaats is conform de laatste milieueisen uitgevoerd. Hijsen voor inspectie, op eigen trailer kranen of hijsen om de boten in de winterstalling te plaatsen behoort tot de mogelijkheden.

De botenlift is…

Constructieaanpassingen kunnen vele vormen aannemen. Ook bij dit onderwerp doet het er niet toe welk materiaal er verwerkt moet worden. Staal, rvs, hout of polyester zijn enkele voorbeelden. Vrijwel ieder materiaal moet geconserveerd of nabehandeld worden. Bij van Kessel Yachting wordt een project, zoals een constructieaanpassing, altijd precies en compleet uitgevoerd. Alle nabehandelingen die…

Installatietechnieken kunnen vele onderwerpen bevatten. Van Kessel Yachting heeft de kennis en ervaring om al uw installaties te monteren, te vervangen of te repareren. Door kennis van de binnenvaart en de ervaring met nieuwbouwprojecten weten we welke installaties er aan boord zijn. Of het nu gaat om elektrische - installaties, schroefasinstallaties, generatorsets en ga zo maar door, indien u…

De motor, het hart van uw boot. Van Kessel Yachting biedt service, onderhoud en reparatie aan uw motor. Ook het vervangen/vernieuwen van motoren is geen enkel probleem. Deze werkzaamheden worden eveneens compleet, professioneel en met volledige afwerking uitgevoerd bij van Kessel Yachting. Ervaring en meerdere voorbeelden, die hieronder te zien zijn, leveren hiervoor het bewijs.

Voor…

Iedereen kent het jaarlijks terugkerende onderhoud: poetsen. Het poetsen, waxen en polijsten maakt de boot mooi en daarnaast biedt het bescherming. Natuurlijk heeft niet iedereen er tijd voor en soms is het net wat te zwaar werk om zelf te doen.

Van Kessel Yachting biedt u, ook als het gaat om het poetsen van boten, een passende oplossing. Van een gewone wasbeurt tot een uitgebreid 5-…

Bij een refit komen alle werkzaamheden aan bod : van schilderwerk tot laswerk, van elektrische installaties tot waxen,van (kunst)teak dekken tot interieur aanpassingen.
Uw boot is daarvoor bij van Kessel Yachting in goede handen en zal naar uw eigen wens worden gerenoveerd of vernieuwd.
Voor vragen of een offerte, neem contact op.

Refit van de "Agnes": een Valkkruiser Sport…

Van Kessel Yachting heeft de afgelopen jaren aangetoond dat zij uitstekend in staat is om reparaties uit te voeren. Delta Lloyd was er na al die jaren zo van onder de indruk, dat van Kessel Yachting toegevoegd is aan het Delta Lloyd schadeherstelnetwerk. Reparaties kunnen vele vormen aannemen, maar onderstaand voorbeeld geeft een duidelijk zicht op wat er kan gebeuren na een aanvaring. Van…

Van Kessel Yachting staat bekend om zijn deskundige en kwalitatief hoogwaardige schilderwerkzaamheden. Het compromisloos gebruik van de allerbeste materialen heeft er, samen met een brede vakkennis en ervaring van meer dan 15 jaar, voor gezorgd dat van Kessel Yachting een uitstekende reputatie op dit gebied heeft opgebouwd.

Het maakt niet uit van welk materiaal uw boot gemaakt is of om…

Van Kessel Yachting is specialist in het verzorgen van winterstalling en beschikt over zo'n 2500 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte voor stalling. In deze mooie, brandschone en verwarmde hallen kunnen klanten die prijs stellen op een perfecte omgeving, hun kostbare bezit vorstvrij overwinteren. Daarnaast beschikt van Kessel Yachting nog over een verhard en veilig omheind buitenterrein van 3500 m2…

Naast het feit dat iedere boot uniek is, met de bijbehorende eigenaar die ook uniek is, spreiden de werkzaamheden, die van Kessel Yachting uitvoert, zich over nagenoeg alle aspecten en onderdelen uit die bij een boot horen. Een oplossing op maat en een persoonlijke benadering is dan ook, in onze visie, noodzakelijk.

Er zijn maar weinig vragen of problemen die we voor u niet kunnen oplossen of beantwoorden. Op de beginpagina zijn er al enkele voorbeelden genoemd. Daarnaast behoren het verlengen van boten, rvs uitlaten maken, vervanging van de motor, vervanging van de schroefas of generatorsets inbouwen ook tot de dagelijkse activiteiten.

Voorbeeld: Veha 46 is verlengd, met een nieuwe david ten behoeve van de motorfiets. Dit voorbeeld laat in één keer veel verschillende specialiteiten zien. Onder andere: staalbouw, schilderwerk, rvs werk, teak dek en elektrische installaties.

Om een offerte juist en duidelijk te kunnen opstellen is het doorgaans noodzakelijk om eerst uw boot door ons te laten bekijken. Neem gerust contact op.

Meer informatie of vrijblijvend advies? Neem contact op!