Stalling

Van Kessel Yachting is specialist in het verzorgen van winterstalling en beschikt over zo'n 2500 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte voor stalling. In deze mooie, brandschone en verwarmde hallen kunnen klanten die prijs stellen op een perfecte omgeving, hun kostbare bezit vorstvrij overwinteren. Daarnaast beschikt van Kessel Yachting nog over een verhard en veilig omheind buitenterrein van 3500 m2, dat bedoeld is als buitenwinterstalling. De hijs- en transportwerkzaamheden worden door middel van onze eigen botenlift en botenwagen uitgevoerd.

Veiligheid en optimale service zijn onderwerpen die altijd centraal staan. Van Kessel Yachting biedt stalling aan die zich kenmerkt door netheid, waardoor een optimale bescherming van uw boot gegarandeerd is. Daarom is het niet toegestaan om werkzaamheden uit te voeren die nadelig kunnen zijn voor de andere boten die gestald staan. Denk aan schuren, slijpen of dergelijke.

Het buitenterrein wordt na sluitingstijd goed beveiligd maar zal voor de eigenaren van de gestalde boten beschikbaar blijven. U krijgt een sleutel van het buitenterrein waardoor uw boot altijd bereikbaar is.

 

De tarieven kunt u vinden onder prijslijst. Zo kunt u zelf uitrekenen wat de stalling voor uw boot kost. Voor vragen, reserveringen of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Meer informatie of vrijblijvend advies? Neem contact op!